Tagovi

Najnoviji postovi

Šta sve može biserna voda?

Ljudi su od davnina biseru pripisivali isceljujuća svojstva. Šta sve nisu radili sa njim: rastvarali ga u vodi  i pravili

Novi web sajt Sempre Viva Centra

Kako se društvo menja, tako se menjamo i mi u Sempre Viva Centru. Prateći trendove, odlučili smo se da kreiramo novi sajt, koji će Vam pomoći da saznate sve o nama, da se edukujete kao i da dobijete odgovore na sva pitanja iz oblasti kojima se bavimo.

Kako bismo omogućili što bolju dostupnost sadržaja, naš novi sajt optimizovan je i za velike i za male ekrane – računare, tablete i mobilne telefone.

Želja nam je da Vam olakšamo traganje za informacijama i pojednostavimo komunikaciju sa nama – od sada imate mogućnost da pregled zakažete online, putem online formulara koji se nalazi ovde.

Očekujemo Vas i na našim Facebook i Twitter stranama, jer smo pripremili vrlo zanimljiv sadržaj koji ćemo sa Vama deliti svakodnevno.

Olakšajte i ulepšajte sebi život: hranite se zdravije, radite vežbe, manje se nervirajte, zauzmite pozitivan stav prema stvarima, uživajte u dragim ljudima koji vas okružuju, a mi ćemo Vam pomoći u najbitnijem: da održite svoju kičmu zdravom.

Vaš Sempre Viva Centar

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

One Comment

  • Poštovani Milane,
    Jako je teško i ne zahvalno davati bilo kakve savete na ovaj način. Najbolje bi bilo da ukoliko ste u mogućnosti dođete na kosultaciju sa celokupnom dokumentacijom, ili da pošaljete nekog u Vaše ime.

    S poštovanjem,
    Dr Marina Markova

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Newsletter

Budite uvek u toku sa trendovima koji se tiču Vašeg zdravlja. 

Blog

Kontakti

Mariborska 7, 11000 Beograd

Tel:
+ 381 11 40 50 481
+ 381 11 40 50 489
+ 381 63 892 35 08

E-mail:
office@semprevivacentre.com
semprevivacentar@gmail.com

Scroll to Top