O celulitu

Celulit više nije samo estetski problem već i zdravstveni.

1997. godine Svetska zdravstvena organizacija uvela je celulit kao ozbiljno oboljenje potkožnog tkiva koje izaziva probleme sa cirkulacijom, krvotokom, pucanjem kapilara, oticanjem nogu i proširenim venama.

Svaki celulit je priča za sebe, i često se pravi greška kada se samostalno donosi odluka koji tretman za lečenje treba izabrati. Jednostavno vrsta celulita određuje i tretman. Preporuka je da dođete na konsultaciju i da nađete najefikasniji način za borbu protiv celulita.

Naša anticelulit strategija uključuje tretmane po francuskoj metodi, i vezana je za hormonski ciklus svake žene. Sastoji se od 28 masaža, pakovanja, anticelulit detoxa i limfne drenaže. Tretmani se rade postepeno i posle svakog tretmana su vidljivi rezultati. Naš cilj je da se ne deluje odmah agresivno, i da se tokom tretmana dijagnostikuje na šta je vaš celulit popustljiv.

Univerzalnog rešenja nema, jer svaki celulit je problem za sebe. Pored različitih tehnika primenjuju se različite vrste gelova (nikako ulje), pakovanja, kreme od bršljena, ruzmarina, belog, zelenog i crvenog bibera, kavijara, ampule za izbacivanje masti i zatezanje kože. Snažni tretmani uzrokuju vibriranje masnih ćelija i njihovo nežno razmekšavanje bez oštećenja okolnih tkiva, dovode do pucanja njihovih membrana i pojačanja cirkulacije krvi i limfe. Rastvaraju se trigliceridi koji se zatim izlučuju iz organizma zajedno sa ostalim toksinima.

Anticelulit tretmani su najprirodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih na masnim ćelijama. Naš cilj su zdrave noge smanjenog obima, lepo izvajanog oblika i kvalitetnog tonusa kože.

Da bi ste sačuvali svoje zdravlje važno je da o sebi počnete da brinete na vreme

"Stručnom usavršavanju u oblasti medicine, ortopedije i kiropraktike posvećena sam već više od 25 godina. Moje iskustvo iz oblasti kiropraktike, kao i stručno iskustvo mojih saradnika uz pomoć najsavremenijih metoda omogućava vam da dugo ostanete zdravi i lepi.“

Newsletter

Budite uvek u toku sa trendovima koji se tiču Vašeg zdravlja. 

Blog

Kontakti

Mariborska 7, 11000 Beograd

Tel:
+ 381 11 40 50 481
+ 381 11 40 50 489
+ 381 63 892 35 08

E-mail:
office@semprevivacentre.com
semprevivacentar@gmail.com

Scroll to Top