Bukalna masaža

Novo u našem centru!

Skulpturalni facelifting ili bukalna masaža

Naziv potiče od latinske reči bucca što znači obraz. Ovo je nova, popularna tehnika masaže lica koja je usmerena na popravljanje cirkulacije i tonusa mišića, limfnu drenažu, brisanje bora i uklanjanje nadutosti pre svega na regiji lica oko usta, donjem delu obraza i brade. Skulptularni facelifting ili bukalna masaža potiče iz sredine osamdesetih godina, osmislio ju je francuski kozmetičar Joel Siokko, i kod nas je sve popularnija. Skulpturalna masaža lica, vrata i dekoltea prati karakteristike skulpture lica. Pažljivo se obrađuje svaki mišić, pa se ona često poredi sa vajarskom tehnikom oblikovanja lica. Skulpturalnom masažom lica postiže se efekat zatezanja i podmlađivanja kože lica, vrata i dekoltea. Taj metod kožu ujedno čisti od toksina i nečistoća, oslobađa od viška tečnosti i poboljšava dotok krvi. To je svojevrstan fitnes vašeg lica, jer posle masaže mišići lica počinju da funkcionišu u pravom smeru, i da stimulišu krvotok. Izvodi se jačim pritiskom koji na kratko ostavlja rumenilo na vašem licu. Ona podmlađuje, opušta i relaksira čak i celo telo.

Bez sumnje ste do sada upoznali razne vrste masaže lica i ponešto naučili o tehnikama i efektima. Isto tako znate da se masažom do sada stimulisala površina kože i mišića. Sada smo otišli korak dalje i prišli konturisanju facijalnih mišića sa druge strane. Ni manje ni više, nego iz usta. Naime, već nakon tridesetih, količina kolagena u tkivu počinje da opada. Kako godine odmiču sve ga je manje. Našem licu je potrebno nešto da pokrene krv i limfu, da se koža i tkivo bolje nahrane. Bukalna masaža izgleda kao novo, revolucionarno otkriće koje vredi isprobati.

Trideset minuta masaža lica sa spoljašnje strane, i drugih 30 minuta masaže koja se izvodi sa unutrašnje strane usta.  Nakon masaže nanosi se serum sa kiseonikom, maska za opuštanje i na kraju se stavlja serum za hidrataciju lica. Tretman traje sat vremena.

Skulpturalna masaža lica namenjena je svima koji žele da otklone znakove starenja, umora i stresa na licu. Pružiće vam i vidljive efekte ublaženih bora i podignutog tonusa nakon prve seanse. Serijom masaža postiže se dugotrajni efekat na potpuno prirodan način.

Da bi ste sačuvali svoje zdravlje važno je da o sebi počnete da brinete na vreme

"Stručnom usavršavanju u oblasti medicine, ortopedije i kiropraktike posvećena sam već više od 25 godina. Moje iskustvo iz oblasti kiropraktike, kao i stručno iskustvo mojih saradnika uz pomoć najsavremenijih metoda omogućava vam da dugo ostanete zdravi i lepi.“

Newsletter

Budite uvek u toku sa trendovima koji se tiču Vašeg zdravlja. 

Blog

Kontakti

Mariborska 7, 11000 Beograd

Tel:
+ 381 11 40 50 481
+ 381 11 40 50 489
+ 381 63 892 35 08

E-mail:
office@semprevivacentre.com
semprevivacentar@gmail.com

Scroll to Top