Usluge centra

+ Terapijske masaže za lečenje kičmenog stuba i koštanog sistema.
+ Lečenje fraktura kostiju.
+ Lečenje cirkulacionog i ravnotežnog sistema.
+ Fizikalna terapija.
+ Dečiji program za dijagnozu i lečenje skolioze, kao i drugih poremećaja kičme; preventiva i saveti.
+ Poseban program za starije osobe.
+ Lečenje sportskih povreda.
+ Akupunktura
+ Anticelulit program

KLIJENTI O NAMA

Iskustva naših pacijenata

Veliki pozdrav i sve pohvale za zaposlene u Sempre Viva Centru, čije sam usluge koristila prošle nedelje. Svaka čast za profesionalnost, pristupačnost, ljubaznost, o stručnosti nema potrebe pričati, a moje mišljenje ne bi bilo merodavno. Imaćete sve moje usmene preporuke!

Radomirka Bojović, Kruševac

Zahvaljujući Sempre Viva timu, ja danas hodam bez bolova. Naime, ustanovljena mi je avaskularna nekroza desnog kuka. Imala sam nepodnošljive bolove, ljekari su mi predlagali operaciju i ja sam se psihički pripremila da tako mora biti. A onda sam saznala za dr Marinu. Hvala Vam….

Mila Milutinović, Trebinje​

U SEMPRE VIVA CENTAR sam došla očajna i potpuno bez nade. Godinu dana sam išla kod kiropraktičara i na masaže, ali bez uspeha. Kao aktivnoj žena od 52 godine veliki problem su mi predstavljali bolovi u vratnom,ramenom pojasu i donjem delu kičme. Dr Marina je sa svojim stručnim timom, verujte mi da ne preterujem, učinila da sam se ja posle mesec dana osećala kao preporođena. Terapiju koja sadrži 24 tretmana treba shvatiti ozbiljno i biti strogo disciplinovan, jeste malo zamorno i malo bolno, ali se mora istrajati. Sada redovno dolazim na kontrole i održavanje postignutih rezultata. Znam da zdravlje nema cenu i reči zahvalnosti, ali Dr Marini, mom anđelu spasiocu i njenom stručnom timu, neizmerno sam ZAHVALNA.

Snežana Opačić, stručni saradnik, Itinzenjering, Beograd

„ Imao sam problem sa discus herniom i pre 8 godina sam operisan nakon čega sam imao manjih problema. Ovog leta sam imao jake bolove tako da sam bio skoro nepokretan. Pošto radim u Budvi obraćao sam se za pomoć na nekoliko mesta Bar, Herceg Novi, Podgorica… ali sve je to bilo bezuspešno dok nisam čuo za Dr Marinu Markovu koja tokom leta ima ordinaciju u sklopu hotela Splendid. Kod dr Markove koja radi kiropraktiku sam prošao preporučenu terapiju i nakon toga sam se zaista uspešno izlečio! Sada sam kod dr Markove u njenoj ordinaciji u Beogradu na redovnom održavanju. Toplo bih preporučio ordinaciju Sempre Viva svima koji imaju sličan problem, jer nekad je prava informacija najvažnija!“

Antonio Bagarić, Dubrovnik, Vlasnik Wellness centara koji posluju pod brandom Energy Clinic

Moje poznanstvo, a sada već prijateljstvo sa dr Markovom, počelo je pre desetak godina.U to vreme, kao danak poslu kojim sam se bavila, a bio je vezan za dugo sedenje, počeli su neizdrživi bolovi u ledjima, vratu i rukama. Dijagnoze su se razlikovale od lekara do lekara. Nista mi nije pomagalo – lekari su mi prepisivali sve jače lekove, čak su mi predlagali i operaciju, a meni je bivalo sve gore. Bila sam na ivici snage, izmorena bolovima i nesanicom, depresivna i izmršavela, i bez nade da ću naći lek za moju boljku. Onda sam sasvim slučajno, kako to biva u životu, čula od prijatelja za dr Markovu. Bila sam nepoverljiva, ali prvi odlazak u ordinaciju dr Markove „Sempre viva“ razvejao je sve moje sumnje. I što je najvažnije, već od prvog pregleda i blagotvornih, iskusnih ruku dr Markove bilo mi je lakše. Već posle nekoliko terapija bilo mi je mnogo bolje, a na kraju kompletnog tretmana sve moje muke i bolovi bili su prošlost. Tako je počelo naše druženje koje traje i danas. Zahvaljujući redovnim terapijama u ordinaciji Sempre viva, danas su moja kičma, zglobovi i čitav mišićno zglobni sistem, kako se to stručno kaže, u savršenom zdravlju. Sigurna sam da to većina mojih vršnjaka ne može da kaže za sebe. Međutim, ovo moje iskustvo koje sam podelila sa vama ima još jednu dimenziju. A to je ona ljudska, topla. Kao što smo se mnogo puta uverili u životu, pažnja, razumevanje i lepa reč često znače već pola izlečenja. I to je ono po čemu se dr Markova izdvaja od svojih kolega. Njenu stručnost i ogromno iskustvo na najlepši način upotpunjuju vedrina i ljubaznost, spremnost da sasluša, razumevanje i ljudska toplina kojom zrači. I uvek kad pričam o dr Markovoj, ja se našalim da ona „nije samo mehaničar za kvar tela, nego i duši vraća optimizam i nadu“.

Mirjana Obradović 63 godine

U ordinaciju Sempre Viva, došli smo kada smo se suočili sa činjenicom da će naša trinaestogodišnja ćerka morati na operaciju zbog teškog oblika skolioze. Rešili smo da, posle jednogodišnjeg nošenja midera i napornih svakodnevnih vežbi koje, na žalost, nisu dale rezultata probamo i tretmane u ovoj ordinaciji. Prvi dolazak je bio ispunjen strahom od odbijanja i nagoveštaja mogućnosti da se ništa ne može učiniti za našu devojčicu. Obzirom da smo i ja i supruga lekari i da smo odlično upoznati sa problemom koje ima naše dete, početni skepcitizam je bio veliki. Na naše veliko zadovoljstvo, ljubazno osoblje je odagnalo veoma brzo sve naše strahove, a nakon pregleda shvatili smo da smo na pravom mestu i da postoji nada. Stručni tim je radio sa njom u nekoliko navrata godinu dana. Danas je ona sasvim dobro, poboljšanje je vidljivo, a bolovi su sasvim prestali.

Sara Filipović

Pre nepunih 9 godina dr Marina Markova me je vratila u život. Ne postoje reči kojima bih mogla da iskažem svoju zahvalnost i svoju sreću što sam u svom najvećem očaju i bez nade završila u njenim virtuoznim rukama. Imam povredu ramena već 20 godina, imala sam preko 20 luksacija. Kod dr Marine Markove sam došla dve godine posle operacije ramena sa povređenim nervima, tetivom… (nemarnost našeg zdravstva). Sada vodim normalan život, a bavim se i sportom. Stručni tim Sempre Viva svojim profesionalnim pristupom pruža sigurnost i širi optimizam, ovde ste na pravom mestu.

Nataša Černe

Tim vodećih stručnjaka

Osnivač Sempre Viva Centra je Dr. Marina Markova, hirurg ortoped i specijalista za kiropraktiku i akupresuru koja se zahvaljući svom radu i rezultatima svrstava u grupu vodećih stručnjaka u ovim oblastima ne samo u Srbiji već i širom bivše SFRJ.

Newsletter

Budite uvek u toku sa trendovima koji se tiču Vašeg zdravlja. 

Blog

Kontakti

Mariborska 7, 11000 Beograd

Tel:
+ 381 11 40 50 481
+ 381 11 40 50 489
+ 381 63 892 35 08

E-mail:
office@semprevivacentre.com
semprevivacentar@gmail.com

Scroll to Top