SPEC. ZA KIRORPRAKTIKU i AKUPRESURU

Dr. Marina Markova

Dr Marina Markova je završila medicinski fakultet u Sankt Peterburgu u Rusiji. Završetkom drugog fakulteta kineske tradicionalne medicine dobila je zvanje specijaliste za kiropraktiku i akupresuru. Po završetku studija na  poziv lekara iz Srbije /Jugoslavije/ dolazi u Beograd gde počinje da radi. Nakon uspešnog rada je usledio poziv kolega iz Nemačke /Minhen/, i Švajcarske /Sent Galen/, gde je dugi niz godina radila na njihovim klinikama. 2004. Godine otvara ordinaciju Sempre Viva Centar sa stručnim timom lekara i fizioterapeuta. 2009. Godine otvara filijalu ordinacije Sempre Viva Centar u Crnoj Gori u sklopu hotela Splendid.

Dr Marina Markova veruje da treba više da se okrenemo lečenju uzroka bolesti umesto otklanjanju posledica ili simptoma bolesti.

Da bi ste sačuvali svoje zdravlje važno je da o sebi počnete da brinete na vreme

"Stručnom usavršavanju u oblasti medicine, ortopedije i kiropraktike posvećena sam već više od 25 godina. Moje iskustvo iz oblasti kiropraktike, kao i stručno iskustvo mojih saradnika uz pomoć najsavremenijih metoda omogućava vam da dugo ostanete zdravi i lepi.“

Newsletter

Budite uvek u toku sa trendovima koji se tiču Vašeg zdravlja. 

Blog

Kontakti

Mariborska 7, 11000 Beograd

Tel:
+ 381 11 40 50 481
+ 381 11 40 50 489
+ 381 63 892 35 08

E-mail:
office@semprevivacentre.com
semprevivacentar@gmail.com

Scroll to Top