Sempre Viva Centar

“Vaša budućnost zavisi od onoga šta radite u sadašnjosti…”

Sempre Viva Centar je osnovan sa ciljem da pomogne ljudima svih godina u rešavanju problema vezanih za koštani i muskulatorni sistem, prvenstveno za kičmu. Naša želja je da vam poboljšamo kvalitet života uklanjanjem određenih tegoba i ublažavanjem bolova.

Tradicionalna kineska medicina i kiropraktika  teži ka otkrivanju i rešavanju uzroka problema radi optimalnog funkcionisanja celog tela, a posebno nervnog sistema koji upravlja celokupnim organizmom. Kiropraktika pomaže već više od stotinu godina milionima ljudi svih starosnih dobi da povrate, održe vitalnost, uživaju u boljem zdravlju i kvalitetu života.

Naši pacijenti mogu biti potpuno sigurni da će dobiti najbolje profesionalne tretmane, preporuke i savete od kvalifikovanog doktora kiropraktike, i specijaliste za fizikalnu medicinu sa dugogodišnjim iskustvom. Konstantno pratimo najnovije dostignuća u svetu kiropraktike, seminare u zemljama koje su vodeće u toj oblasti , i svakodnevno pratimo  stručnu literaturu.

Naš cilj je da lečenjem i uzroka i posledice problema vratimo osmeh na vaše lice. Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

Usluge centra

+ Terapijske masaže za lečenje kičmenog stuba i koštanog sistema.
+ Lečenje fraktura kostiju.
+ Lečenje cirkulacionog i ravnotežnog sistema.
+ Fizikalna terapija.
+ Dečiji program za dijagnozu i lečenje skolioze, kao i drugih poremećaja kičme; preventiva i saveti.
+ Poseban program za starije osobe.
+ Lečenje sportskih povreda.
+ Akupunktura
+ Anticelulit program

Sertifikati

Galerija

38 low
sv1112
11
sv4-crop1
sv3-crop1
44
45
37
40
41
42
34
32
sv112
sv141
33
28
sv121
sv131
sv21
kombinacija
31
29
Slide background
zajednicka1

Osnivač Sempre Viva Centra je Dr. Marina Markova, hirurg ortoped i specijalista za kiropraktiku i akupresuru koja se zahvaljući svom radu i rezultatima svrstava u grupu vodećih stručnjaka u ovim oblastima ne samo u Srbiji već i širom bivše SFRJ.